Family Photography

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FOTÓZÁSOK
CSALÁD

- A Család - 2 hours csomag: egy két órás stúdió használatot tartalmaz, változatos beállításokkal. A fotózás egyszeri átöltözést tesz lehetővé. A csomag sminket és frizurát nem tartalmaz, így azokról feltétlenül gondoskodnok kell.
- A Család - 3 hours csomag: egy három órás stúdió használatot tartalmaz, változatos beállításokkal. A fotózás kétszeri átöltözést tesz lehetővé. A csomag tartalmaz egy profi sminket anyuka részére.
- A Család - Outdoor csomag: egy kültéri fotózás foglal magában Budapest területén. A csomag sminket és frizurát nem tartalmaz, így azokról feltétlenül gondoskodnok kell.

A családi fotózásokon a fókuszt a család egészére helyezem. Változatos beállításokkal, jó hangulattal és stylist / asszisztens segítségével várok minden kedves családot. Öltözködést illetően fontos, hogy az egész család összhangban legyen. Amennyiben nem vagy biztos a ruhatár összeállításában, csomagolj több váltás ruhát az egész családnak, Adrienn a stylist, segít összhangba hozni titeket.
Család - 2 hours studio

Csomag tartalma:
- 2 óra stúdió használat
- 90 perc fotózás
- 10 db. retusált kép
- 1x átöltözések
- stylist

25.000.- Ft
Család - 3 hours studio

Csomag tartalma:
- 3 óra stúdió használat
- 120 perc fotózás
- 18 db. retusált kép
- 2x átöltözések
- 1x smink
- stylist


40.000.- Ft
Család - Outdoor

Csomag tartalma:
- 3 óra
rendelkezésre állás
- 100 perc kültéri fotózás
- 10 db. retusált kép
- 1x átöltözések
- stylist


30.000.- Ft
FIZESD KI FOGLALÁSKOR AZ EGÉSZ ÖSSZEGET, ÉS AJÁNDÉKBA ADOK 2 DB. RETUSÁLT KÉPET A CSOMAGON FELÜL!
Továbbá, nyersz 5-10 perc fotózási időt, mivel a számlázásra és fizetésre már nem kell a stúdióhasználatból időt elvonni!
GALÉRIA
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz