Family Photography

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fotózások
KISMAMA FOTÓZÁS
Amennyiben szeretnéd megörökíteni ezt a csodás időszakot, várunk szeretettel egy kellemes hangulatú fotózáson. Természetesen Apukát és nagytesót is szívesen látjuk. A legideálisabb ha a 32. hét körülre tervezed a fotózást, mivel itt már szépen kerekedik a pocakod, de még nincsenek jelen az utolsó hónap esetleges kellemetlenségei. Jelenleg 4-5 féle exkluzív ruha közül választhatsz, továbbá rengeteg textil, háttér és kellék áll rendelkezésre.
- Az első csomag amit ajánlok, jelentős kedvezménnyel tartalmazza a pocaklakó újszülött fotózását, melyhez ajándékba adok 2 db. retusált előtte-utána képet. Ez egy olyan fotó, melyen ugyanabban a beállításban láthatod viszont magad kismamaként és az újszülöttel. A smink és frizura elkészítését a kismama fotózás alkalmával a csomag tartalmazza. A fotózáshoz választhatsz az exkluzív kismama és újszülött ruhák és kellékek közül egyet-egyet.
- Második csomagom egy teljeskörű kismama fotózás, sminkkel és frizurával kiegészítve. Természetesen az exkluzív kismama ruhák közül, itt is kiválaszthatsz egyet a fotózásra.
- Harmadik csomagom egy rövidebb fotózást kínál az általad hozott max. 2 féle ruhában. Amennyiben ezt a csomagot választod, akkor a szép frizura és smink elkészítéséről neked kell gondoskodnod.

Bármely csomag mellett döntesz, maximális szaktudással és odaadással fogom elkészíteni képeiteket.
ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS
Az újszülött érkezése csodálatos. Megörökítése kihagyhatatlan, örök értéket képvisel. Fotózásukat 4-14 napos kor között tudom vállalni. Ilyenkor még sokat alszanak és elképesztően hajlékonyak. A beállítások a fotózás alatt dőlnek el, igazodva a baba kényelméhez és biztonságához. Sok-sok exkluzív ruha, kellék, textil és háttér áll rendelkezésre a kívánt fotók elkészítéséhez.
- Az első csomagom azonos a kismamafotózásnál ajánlott első csomaggal, mely jelentős kedvezményt biztosít kismama és újszülött fotózás együttes vásárlása esetén. Ajándékba adok 2 db. retusált előtte-utána képet. Ez egy olyan fotó, melyen ugyanabban a beállításban láthatod viszont magad kismamaként és az újszülöttel. A smink és frizura elkészítését a kismama fotózás alkalmával a csomag tartalmazza. A fotózáshoz választhatsz az exkluzív kismama és újszülött ruhák és kellékek közül egyet-egyet.
- Második csomagom esetében a fotózás a baba otthonában történik. Stúdió felszereléssel, hátterekkel, exkluzív kellékekkel és asszisztenssel vonulok a helyszínre.
- Harmadik csomagom egy 3 órás fotózás tartalmaz a stúdióban.
BABA ÉS GYERMEK FOTÓZÁS
A babafotózás 4 hónapos kortól 3 éves korig értendő, míg a gyerekfotózás 4 éves kortól 12 éves korig. Mindkét csomag 2 órás stúdió használatot tesz lehetővé, viszont a fotózás időtartama eltér a két csomag esetén. Kelléktárunk 3 éves korig biztosít bő választékot, azonban az ettől idősebb gyermekek fotózáshoz is akad néhány kiegészítőnk.
A szülinapi fotózás igen nagy divat lett, így én sem hagyhattam ki a csomagjaim közül. Tartalmazza a megbeszéltek szerinti hátteret, lufikat, "1" vagy "EGY" (ahány éves a gyerkőc) feliratokat. A ruhatárunkból választhatsz egy szülinapi öltözetet a fotózásra. Amennyiben tortát is szeretnél, kiválaszthatod a listából. A csomag a torta árát nem tartalmazza.
KAMASZFOTÓZÁS
A kamaszfotózás igazi kihívás. Szerencsés helyzetben vagyok, mivel én is egy igazi kamaszlány anyukája vagyok. Az elmúlt 4 év tapasztalata alapján állítottam össze a következő három csomagot.
- Az első lépcső általában a "ki szeretném próbálni magam". Ennek megfelelően alakítottam ki az első csomagomat. Betekintés a stúdióba, ismerkedés, alapsmink, és néhány fotó.
- Második csomagom egy átfogóbb fotózást tartalmaz, egy, a korosztálynak megfelelő profi sminket és változatos beállításokat. A fotózást megelőzően egy személyes találkozást szoktam javasolni, mely alkalmával a kiskamasszal eltöltött idő, beszélgetés a profi munka alapjait fekteti le.
- Harmadik csomagom egy mini portfólió. 2 smink, frizura, stúdió illetve kültéri fotózás. Amennyiben gyermekünk a modell pálya irányába kacsintgat, feltétlenül szüksége lesz egy ilyen típusú albumra.
CSALÁD
Míg a baba és gyermek fotózáson a fő hangsúly a gyermeken van és csak néhány közös kép készül, a családi fotózáson jelentősebb számban készülnek "együtt a család" típusú képek. Öltözködést illetően azt szoktam kérni, hogy lehetőség szerint válogassátok egymáshoz a ruhákat. Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, hozzatok több váltás ruhát az egész családnak, Adrienn a stylist segít összhangba hozni titeket.
www.family-photography.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz