Family Photography

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

CSALÁD

A családi fotózásokon a fókuszt a család egészére helyezem. Letisztult, minimál stílusban, változatos beállításokkal, jó hangulattal és stylist / asszisztens segítségével várok minden kedves családot. Öltözködést illetően fontos, hogy az egész család összhangban legyen. Amennyiben nem vagy biztos a ruhatár összeállításában, csomagolj több váltás ruhát az egész családnak, Adrienn a stylist, segít összhangba hozni titeket.
GALÉRIA
KISMAMA FOTÓZÁS

A legideálisabb ha a 32. hét körülre tervezed a fotózást, mivel itt már szépen kerekedik a pocakod, de még nincsenek jelen az utolsó hónap esetleges kellemetlenségei. Jelenleg 3-4 féle exkluzív ruha közül választhatsz, továbbá rengeteg textil, háttér és kellék áll rendelkezésre.
GALÉRIA
KAMASZFOTÓZÁS

Szerencsés helyzetben vagyok, mivel én is egy igazi kamaszlány anyukája vagyok, így tudom, hogy a sikeres fotózást érdekében elsősorban a kiskamasz igényeit kell szem előtt tartanom. A fotózás alatt többszőr megmutatom a képeket, ezzel kis modellem önbizalmát az egekik emelve.
GALÉRIA
BABA ÉS GYERMEK FOTÓZÁS

Kisgyermekek fotózása nagy kihívás, de hálás feladat. A munkám legcsodásabb része. Látni, részese lenni cseperedésüknek, igen nagy kiváltság. Éppen ezért, mind kelléktárban, mind ruhatárban és hátterek választékában a legtöbb lehetőséget e területen kínálom. Szülinapi fotózásra ruhatárunkból választhatsz egy szülinapi öltözetet (3 éves korig) és egyéb kelléket. Amennyiben tortát is szeretnél, arról neked kell gondoskodnod.
GALÉRIA feltöltés alatt...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz