Family Photography

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FOTÓZÁSOK
KISMAMA FOTÓZÁS

- A Kismama - Mini csomag: egy 45 perces fotózás egyszeri átöltözéssel. Képek kizárólag a kismamáról készülnek. Mivel a csomag nem tartalmazza a smink és frizura elkészítését, kérlek erről feltétlenül gondoskodj! A fotózáshoz választhatsz az exkluzív kismama ruhák és kellékek közül egyet-egyet.
- A Kismama - Normal csomag: egy 90 perces fotózás, kétszeri átöltözéssel. Képek igény szerint apukáról és tesó(k)ról is készülnek. Természetesen az exkluzív kismama ruhák közül, itt is kiválaszthatsz egyet a fotózásra. Mivel a csomag nem tartalmazza a smink és frizura elkészítését, kérlek erről feltétlenül gondoskodj!
- A Kismama - Beauty csomag: egy teljeskörű kismama fotósorozat. Képek igény szerint apukáról és tesó(k)ról is készülnek. A csomag tartalmazza a smink és frizura (sütés, vasalás, csavarás, copfozás) elkészítését is, így kérlek smink nélkül, frissen mosott hajjal érkezz a stúdióba. A fotózáshoz választhatsz az exkluzív kismama ruhák és kellékek közül egyet-egyet.

A legideálisabb ha a 32. hét körülre tervezed a fotózást, mivel itt már szépen kerekedik a pocakod, de még nincsenek jelen az utolsó hónap esetleges kellemetlenségei. Jelenleg 3-4 féle exkluzív ruha közül választhatsz, továbbá rengeteg textil, háttér és kellék áll rendelkezésre.
Gyermek - Mini

Csomag tartalma:
- 1 óra stúdió használat
- 45 perc fotózás
- 8 db. retusált kép
- 1 választott háttér
- stylist

20.000.- Ft
Gyermek - Normal

Csomag tartalma:
- 2 óra stúdió használat
- 100 perc fotózás
- 12 db. retusált kép
- 1x átöltözések
- 2 választott háttér
- stylist

25.000.- Ft
Gyermek - Birthday

Csomag tartalma:
- 2 óra stúdió használat
- 100 perc fotózás
- 15 db. retusált kép
- 1x átöltözések
- 2 választott háttér
- stylist
- lufi, kellékek

30.000.- Ft
FIZESD KI FOGLALÁSKOR AZ EGÉSZ ÖSSZEGET, ÉS AJÁNDÉKBA ADOK 2 DB. RETUSÁLT KÉPET A CSOMAGON FELÜL!
Továbbá, nyersz 5-10 perc fotózási időt, mivel a számlázásra és fizetésre már nem kell a stúdióhasználatból időt elvonni!
GALÉRIA
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz